Mersin Şehir
HV
23 NİSAN Salı 16:34
Advert

PKK/KCK TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-12-2023 13:49
PKK/KCK TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

PKK/KCK terör örgütüne yönelik yürütülen çalışma kapsamında,2017 yılında   PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına katıldığı ve (M.H.) kod adıyla faaliyet gösterdiği yönünde bilgiler elde edildiğinden hakkında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma (PKK/KCK)”, “Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozma” suçlarından aranma kaydı çıkartılan,  Ayrıca “Basit Yaralama” suçundan da hakkında arama kaydı bulunan (M.H.) kod adlı (M.Ç) ’nın Ülkemize İran üzerinden kaçak yollarla ülkemize girdiği tespit edilmiş  

 

Yapılan teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde Mersin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmaları sonucunda ;( M. H.) kod adlı( M.Ç) Hakkari ilinde yakalanarak  Mersine getirilmiştir. Adı geçen örgüt mensubu hakkında gerekli tahkikat işlemlerinin tamamlanmasına müteakip  çıkarıldığı mahkemece  Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan tutuklanmıştır.

 

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

AdminAdmin

YORUMLAR